Piiroinen_Pii_jakkara_meri_3.jpg
 Piiroinen_pii_chair
Piiroinen_Pii_Fokkema_tuolit_kollaasi.jpg
Piiroinen_Pii_harmaalla.jpg
Piiroinen_Pii_jakkara_kattilahallissa_2.jpg
Piiroinen_Pii_tuoli_kattilahallissa_4.jpg

"Yhteistyömme on aina sujunut hyvin. Timo sisäistää nopeasti projektien taustalla olevat tavoitteemme ja huippuammattilaisena sekä selvästi hyvin luovana tekijänä käyttää monipuolisesti erilaisia keinoja, jotta pystymme kuvien kautta kertomaan halutun tarinan. Työskentely Timon kanssa on mukavaa ja luontevaa ja tämäkin mielestäni parantaa aina kunkin projektin lopputuloksia. Voin aina luottaa, että kaikki tehdään kuten on sovittu.

Visuaalisen identiteetin luominen ja tämän mukaisen kuva- ja esitemateriaalin kehittäminen uudelle Pi mallistollemme on ollut mittava projekti, joka jatkuu yhä. Projektin alkaessa tavoitteemme oli sitoa uuden malliston identiteetti pohjoismaiseen puhtaaseen luontoon ja tässä olemme mielestäni onnistuneet hyvin. Meren rannalla ja tammen juurella Lohjan metsässä tehdyillä kuvauksilla on merkittävä rooli malliston tarinan kerronnassa. Luonnon teemat ovat universaaleja ja tämä selkeys auttaa meitä kertomaan malliston tarinaa yhdenmukaisesti markkina-alueesta riippumatta."

Timo Kaivonen, Piiroinen

 

”Timo Junttila on ammattilainen, jonka kanssa työskentely on paitsi mukavaa myös tehokasta. Ja mikä parasta, lopputuloksen korkeaan laatuun voi aina luottaa!”

Eeva Sivula, Dog Design